logo

Segítünk elérni céljait!

Dunaújvárosi Dianetika Központ


AUDITÁLÁS

AZ AUDITÁLÁS 

 


 

MI AZ AZ AUDITÁLÁS CÉLJA?

Az auditálás célja a beingness (létezőség) és a képesség visszaállítása.

Ez úgy valósítható meg, hogy

1. segítjük az egyént, hogy megszabadítsa önmagát bármiféle szellemi képességhiánytól, és

2. növeljük szellemi képességeit.

Nyilvánvalóan mindkettő szükséges az egyén számára, hogy elérje teljes szellemi potenciálját. Az auditálás törli az élet fájdalmas tapasztalatait, valamint megcélozza és fejleszti az egyén képességét, hogy szembenézzen az életében jelenlévő tényezőkkel, és kezelje őket.

FONTOS:

Az auditálás alatt egyáltalán nem használunk hipnózist, transz technikákat vagy drogokat.

Az auditált személy teljes mértékben tudatában van mindennek, ami történik.

Az auditálás precíz, teljesen rendszerezett, pontos eljárásokat tartalmaz.

 

KI CSINÁLJA?


Azt a személyt, aki képzett és minősített arra, hogy auditálás által javítsa az egyének állapotát, auditornak nevezzük. Az auditort így határozzuk meg: valaki, aki meghallgat; a latin audire szóból ered, aminek jelentése: hallgatni vagy meghallgatni. Az auditor a Szcientológia Egyház lelkésze, vagy képzés alatt álló lelkésze.

A személyt, aki auditálásban részesül preclearnek nevezzük – a pre-Clear egy olyan személy, aki még nem Clear. A preclear egy személy, aki auditálás révén egyre többet fedez fel magáról és az életről.

Azt az időtartamot, amely alatt az auditor auditálja a precleart, auditálási ülésnek nevezzük. Az ülés időpontjában az auditor és a preclear közösen egyezik meg.

 

MILYEN EREDMÉNYEKET LEHET ELÉRNI?

" Auditálok. Ma volt az első alkalom. Nagy várakozással töltött el a tudat, hogy megteszem az első olyan lépést, amely a VALÓDI jobbulásomat szolgálja.

Nyereségem a mai napon:

IDŐM MINT A TENGER:)

ÖRÜLÖK MAGAMNAK, ÖRÜLÖK, HOGY AZ VAGYOK,AKI VAGYOK:)

AZT HISZEM EZ AZ AZ ÖRÖM, AMI HIÁNYZIK AZ EMBEREK ÉLETÉBŐL-a VALÓDI ÖRÖM " M.ZS.

 

" A hét közepére, szerda és csütörtök estére nagyon el szoktam fáradni. Általában eszem(vacsora) és már nagyon nincs "agytevékenységem" kidőlök a sorból. Az elmúlt két este már NEM JÖTT EZ A FÁRADTSÁG".Vártam, hogy evés,fekvés,alvás de nem ez történt:)

Nagyon jó érzés nyugodtnak, ébernek lenni!

Másik pedig, hogy reggelente elég korán kelek és jó ideig csak "kóricálok" a lakásban, mint "Chemotoxos légy"

Második reggelem volt, hogy azon kaptam magam, hogy az ébredési fázisom sokkal rövidebb és nagyon is nagy kedvvel indulok a napnak:) Jó érzés nekem" M.Zs.

 

"Szellemileg és fizikailag is optimálisan érzem magam. Felszabadultnak és boldognak. Az elmém tiszta. A szívem nyitott a többi ember felé. Nehezen jövök ki a sodromból és hamar feldolgozom a negatív történéseket. Nem "agyalok", hanem lazán várom hogy a dolgok megtörténjenek velem. Bizakodó vagyok a jövőmmel kapcsolatban. Bátran és optimistán tervezgetek. Könnyen megoldom az elém kerülő feladatokat."

S.K.

 

KAPHATOK ÉN IS AUDITÁLÁST?

IGEN. Kérjük lépjen kapcsolatba munkatársunkkal telefonon: 

06-20-571-3390

Vagy küldjön nekünk emailt itt:

További tájékoztatást kérek
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:© Minden jog fenntartva.