logo

Segítünk elérni céljait!

Dunaújvárosi Dianetika Központ


MÉREGTELENÍTŐ PROGRAM

Aggasztja Önt egészsége? 

Fáradékony? ?

Érzékletei már nem olyan élesek mint régen?

Tudja, hogy környezetéből rengeteg káros anyag jut szervezetébe, de nem tud mit tenni ellene? 

Ime a megoldás:

A MÉREGTELENÍTŐ PROGRAM

 

A Méregtelenítő program a testmozgás, szauna és táplálkozás egy szigorúan felügyelt rendszere. Egy meghatározott időbeosztás szerint végzik, ami magában foglalja az elegendő pihenést is. Mindez együttesen eltávolítja a drogmaradványokat és egyéb méreganyagokat a test zsírszöveteiből.

 

MIÉRT VAN RÁ SZÜKSÉG?

 

A Méregtelenítő program lehetővé teszi az egyén számára, hogy megszabaduljon a gyógyszerek, méreganyagok és egyéb olyan vegyi anyagok káros hatásaitól, amelyek lerakódnak a szervezetben, és rontják a szellemi közérzetet.

 Kémiai beállítottságú világban élünk.       Gyakorlatilag mindenkinek a szervezetébe rendszeresen jutnak tartósítószerek, növényvédő szerek, a légkörben lévő méreganyagok és hasonlók. Vegyük hozzá mindehhez az általánosan fogyasztott gyógyszereket és az utcai drogokat, és a probléma súlyossága nyilvánvalóvá válik.

Ezek a gyógyszerek és méreganyagok olyan állapotba juttathatnak egy személyt, amely nemcsak hogy rontja és tönkre teszi a testi egészségét, de amely megakadályozza a szellemi vagy lelki állapot stabil javítását.

 

HOGYAN JÖTT LÉTRE A PROGRAM?

 

Azok a kutatások, amelyeket L. Ron Hubbard az 1970-es években volt droghasználókkal folytatott, feltárták, hogy az LSD a bevétele után évekig megmarad a test zsírszöveteiben. Hónapokkal, vagy akár évekkel később egy személy újra megtapasztalhatja az „utazást”, amikor az LSD-maradványok felszabadulnak a zsírszövetből.

 

További kutatások során kiderült, hogy rengeteg más utcai drog, vegyi anyag, méreganyag és gyógyszer ugyanígy lerakódhat a testben, és azt okozhatja, hogy a személy újratapasztalja a hatásukat. 

 

 

A Méregtelenítő program és az azt megalapozó felfedezések lehetővé tették, hogy több százezer ember szabadulhasson meg a drogok és méreganyagok káros hatásától, és ezáltal szellemi nyereségekre tehessen szert.

 

HOGYAN NYILATKOZNAK AKIK ELVÉGEZTÉK:

"Mielőtt elkezdtem ezt a méregtelenítő programot, többször volt lekorlátozott a gondolkodásom, nem tudtam olyan gyorsan végezni a feladatokat. Már a program közben éreztem, ahogy tisztul a szervezetem, hogy könnyebben tudok gondolkozni. Már érzem, hogy a sok méreganyag távozott el a szervezetemből, ami eddig lekorlátozott. Szebb lett az arcbőröm, nem korpásodik a hajam. Már a program közben is éreztem a jó közérzetet, amely eltöltött. "T.I.

______________________________

"...Teljesen úgy gondoltam, hogy a múltban, a méreganyagaim már régen kitisztultak a szervezetemből. Aztán indult a program a feleségemmel együtt neki kezdtünk. Igen csak meglepődtem amint pár napnyi futás és szaunázás után ismét találkoztam a méreganyagaim megnyilvánulásával, amik jöttek és mentek. Hihetetlen dolgokat tapasztaltam meg, és hamarosan arra is réeszméltem, hogy igencsak hatással voltak a mindennapjaimra a lerakódott mérgek. Ahogy folyamatosan kiürültek úgy tértek vissza az érzékletek. Olyan ízeket érzek, hogy csak lassan és kiéhezve eszem a banánt, vagy akár a csokis croassaint. Újra kommunikációba kerültem a feleségemmel, a gyerkőceimmel, és a környezetemmel. Minden érzékelésem kitisztult..." P.T. 

__________________________

 

"Mikor elkezdtem a programot nem tudtam mire számíthatok. Úgy éreztem testileg és mentálisan is jól vagyok. Ahogy elkezdtem a méregtelenítőt rájöttem nem voltam jól. Az első napokban csak a sugárzás hatásai voltak, aztán ahogy teltek a napok egyre jobban lettem. Javult a hallásom a látásom és mindent másképp érzékeltem, mint ezelőtt. Éreztem egyre könnyebb a testem, az elmém felszabadult. A gondolataim, érzéseim mélyebbek lettek. Éreztem, ahogy testemet elhagyják az évekkel ezelőtt felgyülemlett méreganyagok. A bőröm világosabb és tisztább lett. A program vége felé szinte csak víz tisztaságú verejtékem volt.

Én egy igazi csodaként éltem meg. Tudom, hogy egy jobb és tisztább életet élhetek ezek után. Boldog és jobb ember lett belőlem." B.K.

 

MIT TEGYEK, HA ÉRDEKEL A PROGRAM ?

 

Írj nekünk emailt dunaujvarosdianetika@gmail.com, add meg telefonszámodat és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, válaszol a kérdéseidre.

Ha többet szeretnél tudni a programról webáruházunkban megrendelheted a Tiszta test, tiszta elme c. könyvet, amely minden további részeletet megad. 

 

MEGRENDELEM

 

 

 

 


© Minden jog fenntartva.