logo

Segítünk elérni céljait!

Dunaújvárosi Dianetika Központ


SIKEREK

Sikerek, nyereségek

 

PÉNZÜGYI NEHÉZSÉGEK LEKÜZDÉSE A SZCIENTOLÓGIA ESZKÖZEIVEL tanfolyam

 

" A Pénzügyi nehézségek leküzdése tanfolyam összerakott valamit a fejemben, ami csak darabkákban és részletekben volt meg. az az érdkes, hogy tisztán látom magam előtt a válaszokat azikra a kérdéseimre,amelyek a tanfolyam előtt még nyitva voltak! sajnos kevés jó példát láttam, így eddig csak egy célom volt: " Csak jó sok pénz legyen!"

Persze ez jó! Csak messze nem elég a boldoguláshoz és a nehézségek leküzdéséhez!

Na de én már tudom a megoldást!

Te mikor fogod megtanulni??:))  " K.V.

 

A Pénzügyi siker Szcientológia alapelvei tanfolyam:

 

" A tanfolyam előtt volt egy hibás elképzelésem a pénzről! Most értem, hogy MI A PÉNZ, mit képvisel és tisztában vagyok a valódi értékével!

Számos felismerésem volt a tanfolyam végzése során, hogy mi miért történt!

Tisztán látom, hogy hogyan tudok sikeres pénzügyi jövőt teremteni! A legnagyobb nyereségem, hogy csökkent a feszültségem a témával kapcsolatban és érzem, hogy megnőtt a magabiztosságom!

Köszönöm" K.V.

 

 

Kommunikációval a siker felé tanfolyam:

 

" Örülök, hogy elkezdtem a tanfolyamot. Mások észre vették a tanfolyam alatt, hogy sokkal jobban kommunikálok, mint régebben. Szerintem sokkal jobban is van kedvem ahhoz, hogy beszélgessek másokkal. Rendesen rosszul érzem magam, ha nem kommunikálok eleget, és van, hogy felhívok valakit csak azért, hogy beszéljek valakivel. A tanfolyam előtt nem szerettem beszélgetni.(...) Most már viszont tudom kezelni a helyzeteket és sokkal jobban érzem magam. Nagyon boldog vagyok! Már nem csak "kifelé mutatom", hanem érzem belül is!"

B.P.

" A kommunikációs tanfolyamtól önbizalmat kaptam. Határozottabban és célirányosabban tudok kényes beszélgetéseket is irányítani. A beszédpartnereimtől több figyelmet kapok. A főnökömmel gördülékenyebb a mindennapi" élménybeszámolónk". Az érzelmeim nem befolyásolnak adott szituációkban és ezáltal nem zökkentenek ki." S.K.

 

Az út a boldogsághoz tanfolyam:

 

" Az ÚT A BOLDOGSÁGHOZ tanfolyamot sikeresen lezártam.

Jobban érzem magam, mint előtte!

Azt tervezem, hogy követni fogom a szabályokat. Köszönöm a szüleimnek a jó példákat.(...)a 21 szabály nagy részét ők is alkalmazzák.

Mielőtt elvégeztem a tanfolyamot, azt gondoltam, nagyobb veszélyben vagyok." K.D.

 

" Számomra a legnagyobb nyereség az volt, hogy hogyan tudok jó, vagyis jobb lenni. ezt pedig nagyon könnyű technológiával elérhetem. Egyszerűen viselkedjek és bánjak úgy másokkal, ahogy szeretném, hogy velem bánjanak. Viszont rendkívül fontossá vált számomra, hogy a könyv tartalmát a lehető leghamarabb átadjam a gyerekeimnek, és számukra is értékké váljon. Ezzel olyan előnyt biztosítok számukra,mely hatalmas nyereséget ad nekik, és a káoszos világban mindig lesz egy "mankójuk". És mindig példamutatóan fognak élni!

M.E.

Kommunikációs tanfolyam:

" Megtanultam, hogy mi a fontos és lényeges a kommunikációban. Nem "csak" beszélni kell. Mikor kell a másik félre figyelni, és mikor nem szabad magam kizökkentenem a családdal, családtagokkal folytatott kommunikáció során. De a közvetlen munkahelyi környezetemben is más szemszögből értékelem az elhangzottakat. Megtanultam, hogy hogyan ne vegyek mindent magamra és ne maradjon ez miatt bennem rossz érzés.

Nőtt az önbecsülésem, bátrabban kezdeményezek, és a "semmi" választ nem fogadom el:) elérem, hogy elmondják, amit szeretnének és amit nem azt is.

Jobb kapcsolat= nem olyan borús az élt!

Köszönöm

O.I.

Elme anatómiája tanfolyamból:

"Amióta elkezdtem ezt a tanfolyamot sokkal bátrabb vagyok. Megnőtt az önbecsülésem! Nyitottabb vagyok számomra ismeretlen dolgok felé. Most már biztosan érzem, hogy a dolgok, amiket megszeretnék valósítani,meg fognak valósulni!!! H.Sz

 

" Jobb, könnyebb a hozzáállásom a munkámhoz. Könnyebben kezelem az embereket, nehezebben idegesít fel bármi. Több jóságot látok azokban a kollégáimban, akikben eddig csekély vagy semmilyen formában nem vettem észre pozitív hozzáállást az élethez. Hétköznapi dolgok is tudnak szépnek tűnni! Örömmel sétálok, bicajozok anélkül, hogy volna vele célom-kikapcsolódási céllal." C.C.

" Az elmúlt pár hét alatt mintha kicserélődtem volna! Az itt tanultaknak köszönhetően egy új világ nyílt meg előttem. A munkában a sikerem és a keresőképességem megnőtt! A kapcsolataim javultak és folyamatosan javulnak. energikusabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. A környezetem is pozitívabban viszonyul hozzám." S.S.

" Nagyon sok dologra ráeszméltem, amiket igazán nem tudtam volna magamtól meglátni, megtapasztalni.

Kezdem megérteni, mitől is döntenek, cselekednek az emberek úgy ahogy.

Rettentően megváltozott a hozzáállásom a kapcsolataimhoz mind a családban és a munkámban is.

Kezdem megérteni a saját reakcióimat, hogy mit miért csinálok, mit miért teszek.

Tudom, hogy miért vannak a problémák.

Sokkal könnyebben kezelem a konfliktusokat. Az emberekkel való kommunikációm nagyon sokat javult.

Ami a legfontosabb, hogy a feleségemmel való kapcsolatom sokkal de sokkal jobb lett!

Nagyon szépen köszönök mindent!"

P.P.

 

" Köszönöm. Olyan tapasztalatokat éltem meg, amióta a Dianetikával megismerkedtem, amit régebben nem vettem észre.

Az emberek más szemmel néznek rám, nem értik mi történt velem. Könnyebben oldom meg a feladataimat, a problémák már kihívások a számomra. Hatalmas gazdagság nyílt meg előttem, ami a Lélek gazdagsága.

Felszabadult, boldog ember lettem újra!

Köszönök mindent!

R.E.

Sikeres gyereknevelés tanfolyam:

" Ez olyan alapvető adatokat ad a gyerekekkel kapcsolatban, amiket ha valaki nem tud, alapvetően egy rossz sémát fog követni, mert nem tehet mást." H.ZS.S.

 

Az élet egy új nézőpontból tanfolyam:

" Nagyon örülök, hogy megcsináltam ezt a tanfolyamot. Mindenkinek ajánlom, akinek egy kicsit is fontos, hogy boldogabban élje az életét. Olyan jó adatokat kaptam; lebontva az élet-mondhatnám minden területére, amiket nagyon fontosnak tartok alkalmazni is! Egy új nézőpontból szemlélhettem az életem. És köszönöm."

R.Zs

Gondolkodás alapjai tanfolyam:

" A gondolkodás alapjai tanfolyam egy teljesen új megvilágításba helyezte az életem s az életről alkotott véleményem. az itt kapott adatok automatikusan beépültek a mindennapjaimba. egyre tudatosabban hozom létre és veszek részt a játszmákban. Folyamatosan javulnak a kapcsolataim és hatékonyabban működöm." S.S.

 

Túlélés tudománya tanfolyam:

" Sokkal többet kaptam a Túlélés tudománya tanfolyamtól, mint amit vártam. Már a tanfolyam végzése közben észre vettem, hogy jobban odafigyelek az emberek megnyilvánulásaira és elemzem azt a tanultak alapján. És mivel sok esetben rájöttem a viselkedéseik, megnyilvánulásaik okára, így sikeresebben tudtam kommunikálni velük. Most lezárva a tanfolyamot úgy érzem, hogy némi gyakorlás után képes leszek minden típusú emberrel szemben megválasztani a megfelelő kommunikációt(...) Óriási lökést kaptam ismét a céljaim elérése irányába:)" K.V.

Kommunikációs tanfolyamból:

" Hétről-hétre érzem, micsoda változásokat hoz bennem a Dianetika.

Elvégeztem a Kommunikációs tanfolyamot, és még egyszer köszönöm nektek:)

Heti 1-2 alkalommal konkrétan 10 órát ülök értekezleten, oktatáson. Eddig nagyon nehezen viseltem az egész napos " szadizást". Általában 13 órára már kínszenvedés volt számomra; és ezért nem  is tudtam mindig mindenre figyelni, tanulni.

Szeretném megosztani veletek, hogy ez egyszer csak "VOLT, NINCS"...

Azon vettem észre magam, hogy végig éberen figyelek, nem fáj a hátam este, hogy nem ficánkolom szét a széket délutánra.

Nagyon nagy megnyugvást hozott ez nekem:)

Bátran vállalok egész napos képzést a héten már többször is...és magabiztosan várom a "fejtágításokat".

Nem gyötör migrén!

Nem jön rám ásítási roham!

Végig aktív és éber vagyok!

Köszönöm

M.Zs.

 

Auditálásból nyereségek

 

" Szeretném  megosztani, hogy jelenleg hogy érzem magam.

Nagyon nyugodt vagyok. Bármi történik körülöttem, egyszerűen csak ránézek. Adatot keresek és a legmagabiztosabban kezelem.

Pontosan tudom, mikor kommunikálok a Thetánnal (magával a személlyel )vagy éppen a "bankjával" ( szleng kifejezés a reaktív elmére; ez az elmének az a része, amely nincs a személy tudatos irányítása alatt és inger-reakció alapon működik). Őszintén, egyenesen vállalva - a legnagyobb szeretettel tudok közölni dolgokat. Érzem, tudom, látom, hogy mikor van az a pont, ahol egy kicsit "oda kell csapnom", hogy a másik embert ne hagyjam elsüllyedni, vagy éppen ne engedjem meg, hogy etikátlanságot kövessenek el ellenem. Abszolút magabiztosan látom, hogy mennyire "múmiaként"élnek sokan körülöttem.

Szeretnék segíteni magamnak, szeretteimnek és az embertársaimnak.

Képes vagyok tanulni, akarok tanulni és nagyon-nagyon élvezem ezt a játszmát!

Úgy érzem, hogy tudok. Régóta tudok, csak most le kellett porolni magam és újra tenni azt, ami jó és helyes. Köszönöm"

 

"Szellemileg és fizikailag is optimálisan érzem magam. Felszabadultnak és boldognak. Az elmém tiszta. A szívem nyitott a többi ember felé. Nehezen jövök ki a sodromból és hamar feldolgozom a negatív történéseket. Nem "agyalok", hanem lazán várom hogy a dolgok megtörténjenek velem. Bizakodó vagyok a jövőmmel kapcsolatban. Bátran és optimistán tervezgetek. Könnyen megoldom az elém kerülő feladatokat."

S.K.

" Auditálok. Ma volt az első alkalom. Nagy várakozással töltött el a tudat, hogy megteszem az első olyan lépést, amely a VALÓDI jobbulásomat szolgálja.

Nyereségem a mai napon:

IDŐM MINT A TENGER:)

ÖRÜLÖK MAGAMNAK, ÖRÜLÖK, HOGY AZ VAGYOK,AKI VAGYOK:)

AZT HISZEM EZ AZ AZ ÖRÖM, AMI HIÁNYZIK AZ EMBEREK ÉLETÉBŐL-a VALÓDI ÖRÖM " M.ZS.

 

" A hét közepére, szerda és csütörtök estére nagyon el szoktam fáradni. Általában eszem(vacsora) és már nagyon nincs "agytevékenységem" kidőlök a sorból. Az elmúlt két este már NEM JÖTT EZ A FÁRADTSÁG".Vártam, hogy evés,fekvés,alvás de nem ez történt:)

Nagyon jó érzés nyugodtnak, ébernek lenni!

Másik pedig, hogy reggelente elég korán kelek és jó ideig csak "kóricálok" a lakásban, mint "Chemotoxos légy"

Második reggelem volt, hogy azon kaptam magam, hogy az ébredési fázisom sokkal rövidebb és nagyon is nagy kedvvel indulok a napnak:) Jó érzés nekem" M.Zs.

 

"Munkahelyemen kiálltam magamért az elnyomás ellen! Egy trénin alkalmával úgy éreztem, hogy "itt az idő" jöjjön, aminek jönnie kell.Felálltam és elmondtam, hogy ebben nem vagyok hajlandó részt venni. Tiltakozom, mert ledegradálnak és megpróbálnak elnyomni.(...) Egyenesnek, igaznak és bátornak érzem magam! Büszke vagyok magamra! Köszönöm" M.ZS.

 

 

 

Dianetika nyereség:

" Ez a tanfolyam nagyon sokat segített nekem. Egy teljesen más nézőpontot adott az életemről. Ma már tudom, miért vagyok olyan, amilyen, és miért történnek úgy a dolgok, ahogy történnek. Az életem nagy kérdéseire ez a tanfolyam adta meg a válaszokat. Már nem érzem azt, hogy sötétben tapogatózok, mert értem az életem eseményeit. Olyan, mintha most nyílt volna fel a szemem. A Dianetika azt hiszem, alapjaiban változtatta meg az életem és ezt nagyon köszönöm!

Örülök, hogy bejöttem anno tesztértékelésre, mert így találkozhattam a Dianetikával. Úgy gondolom, semmi nem történt véletlenül.

Köszönöm!"

R.Zs.

 

Hatékony időgazdálkodás tanfolyam:

"Örülök, hogy elvégeztem ezt a tanfolyamot. Nem ismeretlen fogalmak ( cél, stratégia, taktika, csataterv..) de most másképp hatottak rám. Tudatosult bennem, hogy bármihez fogok, csak ebben a sorrendben csinálhatom és biztosan sikeres leszek. Sajnálatos, hogy középiskolában nem tanítják ezt a fontos anyagot! Most látom, hogy saját életem Ügyvezetője vagyok és ennek az anyagnak az ismeretében tudatosan haladhatok, miközben használom ezeket az adatokat. Köszönöm! "

M.I.

 

 

Pénzügyi nehézségek leküzdése a Szcientológia eszközeivel tanfolyam:

" Nagyon jó! Tudtam konfrontálni a pénzügyeimmel, és mindenféle nehézségre meg van a megoldás, csak ismerni kell!Nincs olyan helyzet, hogy ne lehetne kezelni. Pedig a pénz olyan kényes téma, amiről az anyám azt mondta,jobb ha nem beszélünk róla, majd megoldódik! Hát igen! Ha le akarunk süllyedni, akkor igen! De lehet nagyon egyszerű lépéseket is megtenni és kikerülök a csávából.

Köszönöm"

G.GY.

 

 

Hogyan váljunk motiválttá tanfolyam:

"A mai napon már elkezdtem alkalmazni a tanultakat. Így egész hatékony voltam, és maradt bőven időm láblógatásra.A problémák kezelése, és a gondok átlépése még kezelődik, de már hozza a hasznot.Mivel külföldön dolgozom, lesz bőven helyzet, amiben alkalmazni tudom majd mindezt. egy problémám már meg is oldódott: felhívott a testvérem, hogy azonnal szükség van rám és hétfőn kell kezdeni! pedig még le sem zártam a tanfolyamot:))"

 

Önelemzés tanfolyam:

" Rendkívül sok dolgot kaptam ettől a tanfolyamtól igen hamar, amire abszolút nem számítottam! Most már tudom a módját annak, hogy hogyan segíthetek magamon és másokon. lehetőségem nyílt megismerni a miérteket és ebből az ismeretből nem adok alább. tudom, hogy mostantól nem lesz gondom sem a szerepléssel, sem más egyéb dologgal."

Sz.F.

 

 

 

 

Hogyan neveljünk sikeresen tizenéveseket tanfolyam:

" Erre a tudásra vártam azóta, mióta gyerekeim lettek. Végre megkaptam. Ha már szülő lettem, szerettem volna jó szülő lenni, de valahogy nem sikerült igazán. (...)

Ez a tanfolyam rá mutatott a szülői hibáimra, és ami fontosabb, megadta a megoldásokat is! Nincs az a gyerek, akit ne lehetne sikeresen felnevelni, pedig azt gondoltam, hogy van olyan, hogy lehetetlen.(...)

Köszönöm, hogy a jövőben tudok úgy hatni a családomban lévő gyerekekre, hogy boldogok lehessenek! "

" A legelső, amire feleszméltem a sorokon keresztül, hogy rólam szóltak a negatív sorok, amiről eddig azt hittem, hogy super jól csinálom. De nem baj! Most megtanultam, hogy kell. Megerősített, hogy vannak dolgok, melyeket eddig is alkalmaztam, talán ösztönösen. De csomó új nézőpontot, új megvilágítást is kaptam.(...) O.I."

 

 

 

 

"Mindig éreztem, hogy egy gyereknél nem jó a " csak fetrengek " állapot és igenis részt kellene vennie a család mindennapi dolgaiban, de nem volt eszközöm arra, hogy hogyan billentsem ki ebből az állapotból.

A " Hogyan neveljünk sikeresen tizenéveseket " tanfolyam megadta ezeket az eszközöket. Köszönöm" "

M.D.E.

 

 

 

Hogyan tartsunk fenn egy boldog házasságot tanfolyam:

" Nem gondoltam volna, hogy 38 év házasság után még tanulhatok újat! Pedig így van! A kommunikációm sokat javult a tanfolyam során, gyakorlatilag bármit meg tudok beszélni a párommal és bármilyen nehézséget ki tudok simítani. Ő nagyon sokat segít nekem abban ,hogy elérjem a saját célomat, és ezt ennek a tanfolyamnak köszönhetem. Arra is rájöttem, hogy nagyszerű párom van, nem véletlen maradtunk együtt ilyen sokáig. Az biztos, hogy az ő létezőségének a fontosságát így jobban megerősítettem, de az enyém is megerősödött.. Nőtt a felelősségem és nőtt a kötelességvállalásom is!

Köszönöm mindenkinek és L. Ron Hubbardnak is."

 

 

 

 

Az élet egy új nézőpontból tanfolyam:

" Sok mindent tanultam ebben a tanfolyamban amiket a minőségi élethez elengedhetetlen, hogy tudjunk. Megtanultam, hogy ne hagyjuk, hogy történjenek csak körülöttünk a dolgok, hanem váljunk részesévé a történéseknek és akkor azt kedvünkre befolyásolhatjuk.

Megtudtam, hogy mekkora jelentősége van annak, hogy mennyire vagyunk tudatában a dolgoknak. Minél jobban használjuk az elménket,annál sikeresebbek vagyunk. Rávilágított, hogy mi kell ahhoz, hogy a lehető legjobbat tudjuk kihozni a gondolkodásunkból az elménk használatával.(...) Betekintést nyertem a sikeres ember titkába. a kommunikáció fontosságáról és kudarcáról olvastam, ami sokat segít abban, hogy a gyerekeimmel, férjemmel hogy lehet jobb a kapcsolatom. Megtudtam, hogy párválasztásnál mire kell nagyon odafigyelni a leendő jó párkapcsolat kialakulásához. Örülök ,hogy megcsinálhattam a tanfolyamot, mindenkinek ajánlom!"

H.Z.

 

" A Szcientológia: Az élet egy új nézőpontból c. könyvet tanultam, mely nagyon sokat adott nekem. Egyrészt a Szcientológia megismerésében, másrészt, a Szcientológia, mint filozófia alkalmazásában. Sok új adattal ismerkedtem meg. jó volt megismerni, hogy hogyan lehetünk boldogok, sikeresek, etikusak, bölcsek. Hogy hogyan ismerjük fel embertársaink szociális mivoltát, hogy hogyan lehet alkalmazni a tudást, hogy a gyerekekhez, szülőkhöz való viszonyunk hogyan javuljon. De a legjobb segíteni másoknak a Szcientológia alkalmazásával.

Tudni, hogy tudunk és bölcsnek lenni és ez Tök Jó!"

M.E.

 

 

Személyes értékek és integritás tanfolyam:

"A tanfolyam során megtanultam, hogy csak úgy lehet valaki sikeres és boldog, ha betartja a saját maga által hozott szabályokat. Mindig akkor tettem az életem során helytelen dolgokat, amikor ezektől a szabályoktól eltértem. Mivel tudtam, hogy hibát követtem el, azzal büntettem magam, hogy falakat húztam magam köré, így sérültek a dinamikáim.( hajtóerő, ami segít, hogy az éltünk különböző területein boldogok legyünk.pl: önmagunk,család,munka...)

A jövőben arra fogok törekedni, hogy minél egyenesebb, tisztességesebb legyek, mert csak így boldogulhatok az életben és így lehetek felhőtlenül boldog."

M.K.

 

 

 

 

Az emberi elme anatómiája tanfolyam (anatómia: valaminek a részletekbe menő vizsgálata)

 

 

" Megértem az emberek viselkedését, annak okát. De legfőképpen magammal kapcsolatban kaptam megértést. Máshogy tekintek az akadályokra és a problémákra. Egyre inkább körvonalazódik az a pozitív jövőkép, amit gyerekként elképzeltem magamnak. Szeretek emberekkel együtt dolgozni, és ezt nagyban megkönnyíti, hogy nagyobb a megértésem irányukba. Sikeresebb lettem a munkámban, a magánéletben, és javult a kommunikációm az emberekkel. Megtaláltam azt a valamit, amiről már régen tudtam, hogy létezik, de nem volt tudásom róla csak sejtettem."
K.V."Mikor kitöltöttem a 200 kérdéses tesztet, életem egy igen negatív szakaszában voltam - amit a teszt is igazolt -, de igazából nem tudtam volna megmondani, hogy ennek mi volt az oka.
Ekkor kezdtem el "Az emberi elme anatómiája*"tanfolyamot, ami úgy gondolom, hogy egy új világot nyitott meg számomra.
És most már biztosan tudom, hogy van ÉLET a halál előtt!
Azt eddig is tudtam, hogy egy "képes" ember vagyok, és itt tudom, hogy megkapom az eszközt is hozzá, hogy hogyan aknázzam ki ezeket magamból!
A tanfolyamon tanultakat már most tudom hasznosítani! Türelmesebb vagyok az emberekkel, és régen amitől a plafonon voltam, esetenként már nem hagyom, hogy hatással legyen rám!
Persze a reaktív­ elmém* azért gondoskodik róla, hogy elkövessek marhaságokat, ezért a célom, hogy Clear­­­­*­ legyek! De ez még sok munka és tanulás, de most már tudom, hogy megéri!

Köszönöm!
K. I.


*reaktív elme: a személy elméjének azon része, amely teljes mértékben inger-reakció alapon működik, ami nincs a személy akaratlagos irányítása alatt, és ami erőt fejt ki, valamint uralmat gyakorol a tudatossága, céljai, gondolatai, teste és cselekedetei felett.
*Clear: olyan személy, aki hajlandó és tudatos ok a saját élete, a saját teste és a környezete felett

 

 

"...nagyon örülök, hogy végre idetaláltam! Nagyon sok hasznos információval lettem gazdagabb!
Családon belül is jól tudom hasznosítani. Sokkal jobban átlátom, illetve RÁLÁTOK a helyzetekre! Ezért már a veszekedésekbe nem megyek bele.
Gyermekemet is sokkal jobban tudom tolerálni! Látom az Ő realitását, elfogadóbb és nyitottabb vagyok.
Sokkal erősebbnek, és energikusabbnak érzem magam!

B.E.

 

"A társadalomban és környezetemben jobban megtalálom a helyem.

Céljaim, vágyaim elérésében tudatosabban haladok előre.
Ha valahol elakadok, a megoldáson kevésbé vagy egyáltalán nem problémázok.
Céljaim nem tűnnek elérhetetlennek, távolinak, akár évekbe is telik, de tudom, hogy elérem, ha akarom."

F. T.


"Köszönöm az előadásokat. Igazán jól éreztem magam rajtuk. Mindig is kíváncsi voltam, hogy hogyan is működik az emberi elme. Sok-sok adatot kaptam, illetve választ a kérdéseimre. Azt gondolom, hogy ezáltal több lett a tudásom, és úgy érzem, hogy a megértésem is nagyobb lett. Köszönöm szépen!"

S. K.


"Az emberi elme anatómiája tanfolyam elvégzése után egészen más az elképzelésem, a tervem, az életfelfogásom. Bármelyik témáról tanultunk, az mind pozitív irányba vitte a gondolataimat, mind az épülésemre szolgált. Határozottabbnak, erősebbnek, vidámabbnak érzem magam. Köszönet érte az előadónak, a Dianetikának."

O. L.


"Jobban tudok koncentrálni. A nem kedvező híreket is nyugodtan fogadom, és kevésbé veszik észre a hangulatom változását. Régi ismerősöm észrevette, hogy megváltozott a hozzáállásom a dolgokhoz. [...] Köszönöm a tanfolyamot."

G. F.-né


"Az elme működéséről sokféle megközelítésben hallottam már, de ilyen egyértelmű megfogalmazásban még nem. Sok dolog megvilágosodott, ami eddig még nem volt egyértelmű, de a tanfolyam érthető magyarázatot adott."
"Minden nagyon tetszett. De talán azt emelném ki, hogy nem csak arról szereztünk tudomást, hogy milyenné kellene válnunk a tudatosságunk fejlesztése során. Hanem arról is konkrét válaszokat kaptunk, hogy ezt milyen módon érhetjük el. Olyan válaszokat, melyeket bárki könnyen felhasználhat és saját erőfeszítéseit mellé téve, valóban növelheti tudatosságát, elősegítve saját üdvözülését."

B. I.

"Amióta elkezdtem a tanfolyamot, észrevettem, hogy javultak az emberi kapcsolataim, sokkal jobban értékelek másokat és mások is engem, köszönhetően az itt tanultaknak."

P. A.

 

 

Dianetika auditálásból nyereségek

 

" Az auditálás folyamán folyamatosan voltak nyereségeim. Amikor a betegség elviselhetetlen fájdalmából és levertségéből hozott ki az ülés, ( Dianetika eljárás ) magam is alig hittem el, hogy milyen jól  érzem magam utánna. Alapvetően elég hirtelen típus voltam, gyakran reagáltam gyorsan, meggondolatlanul. Ma ez már nem igaz rám, mert ez valójában nem én voltam. Nem idegeskedek és nem aggódok annyit, mint korábban, sokkal felszabadultabban tudok élni, gyakrabban hozok meg nagyobb döntéseket, és többségükről beigazolódik, hogy jól döntöttem. Ritkán vagyok összezavarodva, korábban ez jellemző volt, és sokszor akadályozott ez a munkámban és a párkapcsolatomban is.... Sokat tanultam ebből az auditálásból, sok rossz szokásom megszűnt."

K.V.

 

 


" Teljesen szkeptikusan érkeztem a szemináriumra, bár amit a DVD-n ( Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát) láttam, az logikusnak tűnt. De úgy gondoltam, hogy az a gyakorlatban nem fog működni, vagy csak egy megjátszott színjáték lesz az egész. Most, hogy auditálást* kaptam és adtam, a saját bőrömön is megéreztem, milyen ereje van ennek az egésznek.
Rádöbbentem, hogy mennyi-mennyi rég történt dolog van hatással a mostani életemre...
Már alig várom, mikor folytatódik!"

A. P.

 

" Felismeréseket adott a múltammal, jelenemmel, képességeimmel, hiányosságaimmal kapcsolatban az auditálás*. Nagy hasznát érzem az emberi kapcsolataim javításában egy lehetőség a könnyebb kommunikációban a magasabb hatékonyságban."
CS.A.

 

" Nagyszerű megtapasztalni, hogy téves tapasztalatok, - létezésünk korai szakaszából- hogyan képesek befolyásolni gondolatainkat, józan eszünket! És rájönni, hogy "Jesszus!" - hát ezért van az, hogy......!
Szeretném megköszönni ezúton a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam mindezt, és üzenni minden érdeklődőnek, jöjjön, és próbálja ki, fedezze fel a lehetőségeit, hogy ezek által jobbá teheti az életét!
M.M."


" Auditáláson* veszek részt. Az auditálásokat követően azt tapasztalom, hogy fejleszti az öntudatot, segít abban, hogy a problémákat logikusan oldjam meg. Legyen az kicsi, illetve nagy. Az emberekkel való jó kapcsolatok létrejöttét és fenntartását köszönhetem az auditálásoknak.
Mert mi kell ahhoz, hogy egy problémát megoldjunk?
Elsősorban az kell, hogy OTT legyünk. Nemcsak testileg, de lelkileg és szellemileg is az ügyön legyünk. Ezt másképpen úgy lehet mondani, hogy legyen lélekjelenlétünk. Életeket menthet bizonyos esetekben a lélekjelenlét. (...)
... jobban tudok figyelni a részletekre. Pl: az emberek arcrezdüléseit látom, tudok a tekintetükből olvasni. Ez azért hatalmas előny az életben, mert kevesebb az esélye annak, hogy ne jöjjek rá arra, ha nem mondanak igazat, vagy hogy mikor gondolja komolyan azt amit mond. Szinte majdnem hogy felér egy gondolatolvasással. (...)
Mindenkinek ajánlom, hogy tapasztalja meg azokat, amiket írtam, és vegyen részt auditáláson! "

H.Z.

 
"A hétvégén édesapáméknál kényelmetlen szituációba voltam, de jelen tudtam lenni, nem hoztak ki a sodromból, nem lettem ideges, higgadt maradtam, nyugodtan tudtam kezelni a helyzetet. Felismertem, hogy édesapámból áramkörök* beszélnek, ugyanazt ismételgeti, senki nem tudott a megoldásra koncentrálni. Irányítanom kellett a helyzetet,és ehhez megtudtam őrizni a higgadtságomat, korábban ez nem sikerült volna."
K.V.

 

Sikerélményem az első auditálás* után kb 3 héttel történt. Amikor egyszerűen csak azt vettem észre, hogy eltűnt minden gátlásom és félelmem az autó vezetés közben!
Korábban mikor beültem a volán mögé, hirtelen megszállt minden negatív gondolat balesetekről, következményekről. "Úristen, mi lesz,ha történik valami.. stb" Szinte sokkoltak, és teljesen leblokkoltam tőlük.
Auditáláskor sikerült visszatérnem ahhoz az időponthoz, ami kiváltotta mindezt.
Miután azonosultam vele, azóta teljesen más érzéssel töltenek el azok a gondolatok, amik régen úgymond lebénítottak. Ma már csak mosolygok rajta ha eszembe jut, hogy mennyit ártott..
Visszatért az önbizalmam ezen a területen. "

M. M.


" Mostanában elég összezavarodott volt az életem. Kissé zűrzavaros " rajtam kívül irányítós".
Most valahogy sokkal letisztultabb. Nyugodt, kitisztultabb vagyok.Ez a zűrzavar megszűnt.
Kisimultak a dolgok körülöttem. Megnőtt a kommunikációm a környezetemmel.
Más érzés mint eddig volt."

Sz.T.

 

 

Íme egy hölgy sikerei  Dianetika auditálás után:

"... fizikai változást érzek! A reggeli belső láz, nyugtalanság helyett, tiszta gondolatok vannak, a testemet nyugalom árasztotta el. Nem érzem azt a " kilómetereket futottam" állapotot! A napjaimat megkeserítő undor érzeteim elmúltak! Amin eddig összerezzentem, most is hallom, látom, de nem okoz sem lelki sem fizikai változást!
az érzékszerveim mintha 100 %-on működnének! A hallásom élesebb, a színeket jobban érzékelem! Úgy érzem, hogy semmi sem tud feldühíteni! Csak a nyugodt állapotot érzem!...
A napjaimban lévő legnagyobb problémám már nem tűnik olyan nagynak.Úgy érzem, nem a problémának élek, hanem kívülről látom, amit csak a helyére kell tenni! És nem magammal cipelni teherként."

T.B.


"Még mindig teljesen a hatása alatt vagyok az auditálásnak! DÖBBENET és CSODA !
Döbbenet, hogy képesek voltunk olyan múltbéli történésre fényt deríteni, ami a tudatalattim legmélyén volt elásva.
Ennek a felismerésnek köszönhetően gyökeresen fog megváltozni az életem!
Idáig is éreztem, hogy baj van ott, de a tényleges okát nem találtam. Az auditálásban még az tetszett, hogy több probléma is felszínre került, tudatosult, és ezáltal ott is elkezdődött egy folyamat.


W.A.

Egyszer fenn egyszer lenn tanfolyam:

" A tanfolyam elvégzésével az a nyereségem, hogy ezt a nyomorúságos állapotot, amit az állandó hullámvasutazástól érzek, meg tudom szüntetni. Csak rajtam múlik mikor, és felszabadulok, kiegyensúlyozottabbá, stabilabbá válok.""

 

" Nagyon örülök, hogy elvégeztem az egyszer fenn egyszer lenn tanfolyamot, mert annyi hasznos adathoz jutottam, amibe nem is reménykedtem! Nagyon sok dolgot megértettem a környezetemben élőkről és magamról.A tanfolyam végzése során rengeteg nyereségem volt, felismerés, felismerést követett. Úgy érzem sokkal többet tudok az emberekről és képes vagyok felismerni és megkülönböztetni őket.

... ajánlom mindenkinek, tényleg mindenkinek, hogy végezze el és sikeres lehet és prosperálhat."

K.V.

 

A munka problémái tanfolyam:

"A Munka problémái tanfolyamot zártam le.

Ezt tanítani kellene minden Általános Iskolában.

Ez az egyik tanfolyam, amely nélkül nem lehet az ember hatékony. Ha ezeket az adatokat nem ismeri valaki, az nem tud úgy élni, hogy azt jó minőségű életnek lehessen nevezni.A munka olyan mint a levegő. Szüksége van az embernek rá születésétől a haláláig. Ha azt mondják, hogy holtig tanulunk, akkor azt is mondhatják, hogy holtig dolgozunk.Dolgozik a csecsemő, aki azon munkálkodik, hogy hogyan érjen el egy játékot, hogyan álljon fel úgy, hogy el ne essen, hogyan építsen várat a homokozóban stb...

Dolgozik mindenki,aki ÉL. (...)

És annak a " NEM ÉLŐ" embernek is szüksége van erre, hogy megtanuljon "ÉLNI". Az én legfontosabb nyereségem az volt ebből a tanfolyamból, hogy Kommunikáljunk! Hajlamos voltam - szégyenlősségből, vagy mert nem akartam, hogy rosszat gondoljanak rólam, vagy mert nem volt megfelelő realitásom,( egyetértésem)affinitásom (amikor valakit valamit kedvelünk )az emberrel kapcsolatban - nem kommunikálni. Vagy azért, mert nem kontrolláltam a körülöttem zajló dolgokat, embereket; CSAK az én dolgommal foglalkoztam. Ez által introvertált ( befelé forduló, nem érdeklődő ) állapotban voltam, hajlamos voltam arra, hogy NE kommunikáljak. Most már tudom, hogy ez mekkora probléma, illetve problémák kezdete volt.Vissza tudom vezetni a munkahelyem elvesztését arra, hogy a felmondásom oka- kimondatlanul ugyan- de az volt, hogy nem eléggé vettem fel a kapcsolatot a környezetemmel. Ha ezt a tanfolyamot előbb elvégeztem volna, a munkahelyem még meglenne!(...)

H.Z.


© Minden jog fenntartva.